LEAG
- Lokalna energetska agencija Gorenjske
Slovenski trg 1, 4000 Kranj
Tel: 059 92 49 74
e-mail: info@leag.si

novice

torek, 24. okt 2017

MODER - Napredna energetska prenova sosesk

DELAVNICAveč o tem

torek, 26. sep 2017

ZERO - zmanjšanje energetske revščine občanov


V okviru mreže ENSVET opravljajo svetovalci tudi specifično dejavnost, ki se imenuje zmanjšanje energetske revščine občanov, na kratko ZERO. To storitev opravljajo v sodelovanju s centri za socialno delo.
več o tem

petek, 22. sep 2017

BUILD2LC - Za boljše in učinkovitejše energetske prenove

V četrtek, 21. septembra, je Lokalna energetska agencija Gorenjske organizirala tretji delovni sestanek delovne skupine BUILD2LC.
več o tem

sreda, 21. jun 2017

Zmanjševanje energetske revščine in izboljšanje zdravja - BUILD2LC

V okviru evropskega projekta BUILD2LC so se predstavniki Lokalne energetske Gorenjske, Eko sklada in Ministrstva za infrastrukturo, udeležili evropske konference na temo energetske revščine. Konferenca je potekala 13. junija v mestu Gloucester, Velika Britanija, kjer je dogodek gostila Energetska agencija Severn Wye.več o tem

torek, 20. jun 2017

Evropski teden trajnostne energije 2017 v Mestni občini Kranj

LEAG 20.06.2017
več o tem

prijava na novice


Želiš prejemati aktualna obvestila na svoj e-naslov?
Prijavi se!
rotatorrotatorrotatorrotatorrotator

Sestanek evropskega projekta MODER, Linz (28. - 30. 9. 2016)

MODER

Med 28. in 30. septembrom 2016 je v Linzu, v Avstriji potekal drugi delavni sestanek evropskega projekta MODER. Poleg ostalih partnerjev na projektu, je na sestanku aktivno sodelovala tudi Lokalna energetska agencija Gorenjske. Ekipa LEAG je predstavila dosežke svojega dela na projektu MODER, natančneje na delavnem paketu 2.1 – nove zahteve za tehnološke rešitve na ravni mestnih okrožij. Konzorcij partnerjev je pregledal tudi ostale delavne pakete projekta od pristopa k sanacij mestnih okrožij, tehnologij in sistemov, ki bi bili primerni, postopka izračuna ključnih parametrov, in načina predstavitve podatkov (potencialna uporaba podatkov v obliki cityGML).


Drugi dan sestankov si je konzorcij ogledal proizvodnji obrat podjetja Voestalpine, s poudarkom na njihovih napravah in sistemih, ki se nahajajo v Linzu. Po ogledu podjetja, je sledila delavnica na temo obnove mestnih okrožij in izmenjave dobrih praks v prostorih gospodarske zbornice zgornje Avstrije. Na zadnji dan sestankov, smo določili načrte in področja dela, ki se jim bomo posvetili v prihodnjih tednih in mesecih.
»» Arhiv

anketa

petek, 30. maj 2014

Ali ste kdaj koristili subvencije Eko sklada?
Arhiv anket

EMA

MO Kranj

Napaja nas modra energija