LEAG
- Lokalna energetska agencija Gorenjske
Slovenski trg 1, 4000 Kranj
Tel: 059 92 49 74
e-mail: info@leag.si

novice

sreda, 14. mar 2018

S projektom BUILD2LC do hitrejše in učinkovitejše energetske prenove stavb

Ljubljana, 13.3. - 14.3. 2018več o tem

torek, 24. okt 2017

MODER - Napredna energetska prenova sosesk

DELAVNICAveč o tem

torek, 26. sep 2017

ZERO - zmanjšanje energetske revščine občanov


V okviru mreže ENSVET opravljajo svetovalci tudi specifično dejavnost, ki se imenuje zmanjšanje energetske revščine občanov, na kratko ZERO. To storitev opravljajo v sodelovanju s centri za socialno delo.
več o tem

petek, 22. sep 2017

BUILD2LC - Za boljše in učinkovitejše energetske prenove

V četrtek, 21. septembra, je Lokalna energetska agencija Gorenjske organizirala tretji delovni sestanek delovne skupine BUILD2LC.
več o tem

sreda, 21. jun 2017

Zmanjševanje energetske revščine in izboljšanje zdravja - BUILD2LC

V okviru evropskega projekta BUILD2LC so se predstavniki Lokalne energetske Gorenjske, Eko sklada in Ministrstva za infrastrukturo, udeležili evropske konference na temo energetske revščine. Konferenca je potekala 13. junija v mestu Gloucester, Velika Britanija, kjer je dogodek gostila Energetska agencija Severn Wye.več o tem

prijava na novice


Želiš prejemati aktualna obvestila na svoj e-naslov?
Prijavi se!
rotatorrotatorrotatorrotatorrotator

Drugi sestanek delovne skupine projekta BUILD2LC

V Hotelu Lev je bil v sredo, 16. novembra 2016, organiziran drugi sestanek delovne skupine projekta BUILD2LC, kjer so bili predstavljene aktivnosti LEAG.

V prvem delu je bil na kratko opisan projekt BUILD2LC in projektni sestanek na temo novih finančnih instrumentov, ki bo potekal v Litvi med 10. in 12. januarjem 2017. Na sestanku v Litvi bodo predstavljene izkušnje in primeri dobrih praks projektnega partnerja VIPA (Javna investicijska in razvojna agencija). V nadaljevanju je bila predstavljena krajša SWOT analiza štirih tem s prvega projektnega sestanka, ki jih projekt BUILD2LC sistematično obravnava. Udeleženci so ob tej priložnosti predstavili svoja mnenja in predstavili predloge za izboljšanje. V zaključku prvega dela pa so bili predstavljeni tuji primeri dobrih praks s projektnega sestanka v Zagrebu. 


V drugem delu sestanka je bil v krajši predstavitvi predstavljen projekt MODER in aktivnosti LEAG, ki se na tem projektu izvajajo v Mestni občini Kranj. Za namen projekta se bo v Mestni občini Kranj obravnavalo območje KS Zlato polje, na katerem se bo s pomočjo programskega orodja opravila analiza energetskih potreb in pripravilo predloge za izboljšanje URE in povečanja uporabe OVE.


Galerija
»» Arhiv

anketa

petek, 30. maj 2014

Ali ste kdaj koristili subvencije Eko sklada?
Arhiv anket

EMA

MO Kranj

Napaja nas modra energija