LEAG
- Lokalna energetska agencija Gorenjske
Slovenski trg 1, 4000 Kranj
Tel: 059 92 49 74
e-mail: info@leag.si

novice

ponedeljek, 1. okt 2018

Predstavitev Akcijskega načrta za energetsko prenovo stavb - BUILD2LC

V okviru projekta BUILD2LC Intereg Europe sta Lokalna energetska agencija Gorenjske (LEAG) in Agencija za prestrukturiranje energetike (ApE) predstavila Akcijski načrt za energetsko prenovo stavb oziroma predlog, kako bi lahko v Sloveniji izboljšali energetsko prenovo stavb. več o tem

petek, 31. avg 2018

Kranj z novimi postajami za električna kolesa

Sistem KRsKOLESOM ima pet novih postaj, Kranj pa ima po novem tudi največji elektrificiran sistem  za izposojo koles v državi.
več o tem

ponedeljek, 2. jul 2018

3. mesto za primer dobre prakse - System Dominum

Primer dobre prakse na projektu BUILD2LC, System Dominum, ki ga je predlagala Lokalna energetska agencija Gorenjske (LEAG), je na tekmovanju primerov dobrih praks projektov Interreg Europe osvojil tretje mesto. Projekt ima velik potencial v evropskem okolju, saj so zanimanje zanj že pokazali Španci in drugi projektni partnerji.

več o tem

sreda, 14. mar 2018

S projektom BUILD2LC do hitrejše in učinkovitejše energetske prenove stavb

Ljubljana, 13.3. - 14.3. 2018več o tem

torek, 24. okt 2017

MODER - Napredna energetska prenova sosesk

DELAVNICAveč o tem

prijava na novice


Želiš prejemati aktualna obvestila na svoj e-naslov?
Prijavi se!
rotatorrotatorrotatorrotatorrotator

Poročilo - Svetovni dan okolja

V soboto, 5.6.2010, je LEAG ob Svetovnem dnevu okolja organizirala stojnico na Maistrovem trgu. 


Ob Svetovnem dnevu okolja smo mimoidočim na Maistrovem trgu med 8 in 13 uro delili informativne brošure in letake s področja varovanja okolja in varčevanja z energijo. Za bolj učinkovito varčevanje z elektriko smo občanom razdelili 30 varčnih svetilk, ki jih je prispevala Elektro Gorenjska. Biotehniški center Naklo se je predstavil s svojimi šolskimi in izvenšolskimi programi, Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj pa je prispeval gradiva o varčevanju z energijo. 

Svetovni dan okolja

Na stojnici smo mimoidoče informirali o osnovnih informacijah razpisa EKO SKLAD-a. Za občane je najbolj zanimiv razpis 4SUB-OB10, ki sofinancira zamenjavo oken in vgradnjo stanovanjskih merilnikov toplotne energije z daljinskim odčitavanjem. Več informacij o pogojih za prijavo na razpis je na voljo v območnih pisarnah EN SVET.

»» Arhiv

anketa

petek, 30. maj 2014

Ali ste kdaj koristili subvencije Eko sklada?
Arhiv anket

EMA

MO Kranj

Napaja nas modra energija