LEAG
- Lokalna energetska agencija Gorenjske
Slovenski trg 1, 4000 Kranj
Tel: 059 92 49 74
e-mail: info@leag.si

novice

četrtek, 22. nov 2018

Anketa za INOVATIVNA ZELENA mala in srednja podjetja

V imenu Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije vas naprošamo za izpolnitev ankete s katero želijo pridobiti mnenje čim več slovenskih podjetij. Namen ankete je ugotoviti možne rešitve za izzive financiranja inovacij za podjetja zelenih sektorjev in oblikovati posebno podporno orodje, ki bo prilagojeno potrebam in značilnostim MSP, kar bo pomagalo pri dostop do sredstev in izboljšanje uspeha vlog za financiranje v 9 državah. Spletna anketa je prevedena v slovenščino, potreben čas za izpolnitev je 10 minut.več o tem

ponedeljek, 1. okt 2018

Predstavitev Akcijskega načrta za energetsko prenovo stavb - BUILD2LC

V okviru projekta BUILD2LC Intereg Europe sta Lokalna energetska agencija Gorenjske (LEAG) in Agencija za prestrukturiranje energetike (ApE) predstavila Akcijski načrt za energetsko prenovo stavb oziroma predlog, kako bi lahko v Sloveniji izboljšali energetsko prenovo stavb. več o tem

petek, 31. avg 2018

Kranj z novimi postajami za električna kolesa

Sistem KRsKOLESOM ima pet novih postaj, Kranj pa ima po novem tudi največji elektrificiran sistem  za izposojo koles v državi.
več o tem

ponedeljek, 2. jul 2018

3. mesto za primer dobre prakse - System Dominum

Primer dobre prakse na projektu BUILD2LC, System Dominum, ki ga je predlagala Lokalna energetska agencija Gorenjske (LEAG), je na tekmovanju primerov dobrih praks projektov Interreg Europe osvojil tretje mesto. Projekt ima velik potencial v evropskem okolju, saj so zanimanje zanj že pokazali Španci in drugi projektni partnerji.

več o tem

sreda, 14. mar 2018

S projektom BUILD2LC do hitrejše in učinkovitejše energetske prenove stavb

Ljubljana, 13.3. - 14.3. 2018več o tem

prijava na novice


Želiš prejemati aktualna obvestila na svoj e-naslov?
Prijavi se!
rotatorrotatorrotatorrotatorrotator

Delavnica o obnovljivih virih energije

Vabimo vas, da se udeležite delavnice na temo Obnovljivih virov energije, s poudarkom na bioplinarnah, ki bo organizirana v sklopu projekta BiogasIN. Projekt BiogasIN je sofinanciran iz programa IEE.

Na delavnici bomo predstavili osnovno o bioplinarnah, rizike in dejavnike uspeha ter postopke dovoljenj za bioplinarne. V nadaljevanju bomo predstavili tudi potenciale izrabe lesne biomase in možnosti investicij za sončne elektrarne. V zadnjem delu bomo predstavili nepovratna finančna sredstva za obnovljive vire energije. 

Delavnica bo potekala v torek, 10. maja 2011 ob 10:00 v prostorih Mestne občine Kranj, soba 14.

Namenjena je kmetom, lastnikom bioplinarn, potencialnim lastnikom bioplinarn, občinam in vsej zainteresirani javnosti ter medijem. Predvsem pa vabimo tiste, ki vas zanima področje obnovljivih virov energije.

Udeležba je brezplačna, vendar so zaradi omejenega števila udeležencev obvezne, prijave sprejemamo na spodaj omenjen telefon/e-pošto.

Kontakt: 
Lokalna energetska agencija Gorenjske
Stara cesta 5, 4000 Kranj

Črtomir Kurnik: 059 924 974   
crtomir.kurnik@leag.si 

Prijave sprejemamo do 6. maja 2011

Vabilo (pdf)»» Arhiv

anketa

ponedeljek, 5. nov 2018

Ali ste kdaj koristili subvencije Eko sklada?
Arhiv anket

EMA

MO Kranj

Napaja nas modra energija