LEAG
- Lokalna energetska agencija Gorenjske
Slovenski trg 1, 4000 Kranj
Tel: 059 92 49 74
e-mail: info@leag.si

novice

ponedeljek, 2. jul 2018

3. mesto za primer dobre prakse - System Dominum

Primer dobre prakse na projektu BUILD2LC, System Dominum, ki ga je predlagala Lokalna energetska agencija Gorenjske (LEAG), je na tekmovanju primerov dobrih praks projektov Interreg Europe osvojil tretje mesto. Projekt ima velik potencial v evropskem okolju, saj so zanimanje zanj že pokazali Španci in drugi projektni partnerji.

več o tem

sreda, 14. mar 2018

S projektom BUILD2LC do hitrejše in učinkovitejše energetske prenove stavb

Ljubljana, 13.3. - 14.3. 2018več o tem

torek, 24. okt 2017

MODER - Napredna energetska prenova sosesk

DELAVNICAveč o tem

torek, 26. sep 2017

ZERO - zmanjšanje energetske revščine občanov


V okviru mreže ENSVET opravljajo svetovalci tudi specifično dejavnost, ki se imenuje zmanjšanje energetske revščine občanov, na kratko ZERO. To storitev opravljajo v sodelovanju s centri za socialno delo.
več o tem

petek, 22. sep 2017

BUILD2LC - Za boljše in učinkovitejše energetske prenove

V četrtek, 21. septembra, je Lokalna energetska agencija Gorenjske organizirala tretji delovni sestanek delovne skupine BUILD2LC.
več o tem

prijava na novice


Želiš prejemati aktualna obvestila na svoj e-naslov?
Prijavi se!
rotatorrotatorrotatorrotatorrotator

Samozadostna bivalna enota

Skupina študentov je pod vodstvom Saša Medveda s fakultete za strojništvo v Ljubljani zasnovala in razvila projekt samozadostne bivalne celice. Postavili so jo v parku v Trnovem.
Skupina študentov je pod vodstvom Saša Medveda s fakultete za strojništvo v Ljubljani zasnovala in razvila projekt Gre za skupni projekt študentov Fakultete za strojništvo, Fakultete za arhitekturo in Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani ter več kot dvajsetih industrijskih partnerjev.

"Naša ideja je bila, da gradimo stanovanjske enote, ki bi bile cenovno sprejemljive in energijsko učinkovite in nevtralne do okolja. Namen te celice pa je demonstracija novih tehnologij za splošno javnost, tukaj se bo izvajal del eksperimentov in pedagoški proces," je ob predstavitvi projekta javnosti dejal Medved.. Postavili so jo v parku v Trnovem. Več o opisu projekta na povezavi.

Video (vir: www.rtvslo.si) in galerija.


»» Arhiv

anketa

petek, 30. maj 2014

Ali ste kdaj koristili subvencije Eko sklada?
Arhiv anket

EMA

MO Kranj

Napaja nas modra energija