LEAG
- Lokalna energetska agencija Gorenjske
Slovenski trg 1, 4000 Kranj
Tel: 059 92 49 74
e-mail: info@leag.si

novice

sreda, 14. mar 2018

S projektom BUILD2LC do hitrejše in učinkovitejše energetske prenove stavb

Ljubljana, 13.3. - 14.3. 2018več o tem

torek, 24. okt 2017

MODER - Napredna energetska prenova sosesk

DELAVNICAveč o tem

torek, 26. sep 2017

ZERO - zmanjšanje energetske revščine občanov


V okviru mreže ENSVET opravljajo svetovalci tudi specifično dejavnost, ki se imenuje zmanjšanje energetske revščine občanov, na kratko ZERO. To storitev opravljajo v sodelovanju s centri za socialno delo.
več o tem

petek, 22. sep 2017

BUILD2LC - Za boljše in učinkovitejše energetske prenove

V četrtek, 21. septembra, je Lokalna energetska agencija Gorenjske organizirala tretji delovni sestanek delovne skupine BUILD2LC.
več o tem

sreda, 21. jun 2017

Zmanjševanje energetske revščine in izboljšanje zdravja - BUILD2LC

V okviru evropskega projekta BUILD2LC so se predstavniki Lokalne energetske Gorenjske, Eko sklada in Ministrstva za infrastrukturo, udeležili evropske konference na temo energetske revščine. Konferenca je potekala 13. junija v mestu Gloucester, Velika Britanija, kjer je dogodek gostila Energetska agencija Severn Wye.več o tem

prijava na novice


Želiš prejemati aktualna obvestila na svoj e-naslov?
Prijavi se!
rotatorrotatorrotatorrotatorrotator

Najava: Dan URE in OVE Gorenjske

LEAG v sodelovanju z Mestno občino Kranj prireja v četrtek, 20. septembra 2012, celodnevni dogodek Dan učinkovite rabe in obnovljivih virov energije na Gorenjskem, ki bo med 9. in 17. uro potekal pred Mestno občino Kranj in tudi v njenih prostorih (avla, sejna dvorana). Častni pokrovitelj tega dogodka je župan Mestne občine Kranj gospod Mohor Bogataj.

V sklopu Dneva učinkovite rabe in obnovljivih virov energije na  Gorenjskem bomo izvedli v sejni dvorani Mestne občine Kranj med 9. in 13. uro strokovni seminar. Namenjen je županom gorenjskih občin, predstavnikom občinskih uprav, ravnateljem šol, ravnateljem vrtcev, upravnikom javnih objektov, podjetnikom, investitorjem ter občanom. V popoldanskem času med 14. in 17. uro pa bo predstavitev podjetnikov in podjetij s področja energetike.  

Istočasno bo organiziran tudi sejem, in sicer na parkirnem prostoru pred stavbo MO Kranj s predstavitvijo podjetij s področja Gorenjske, ki poslujejo ali so kakorkoli povezana s področjema učinkovite rabe energije in obnovljivih virov energije. Ta dogodek bo namenjen občinam, občanom in podjetnikom, da se medsebojno informirajo in pogovorijo o priložnostih poslovanja za racionalno in usklajeno delovanje na področjih učinkovite rabe energije, o medsebojnem sodelovanju v razvoju in na  trgu, kakor tudi pri prenosu tehnologij na omenjenem področju. Izpostavili bomo aktivnosti za čim boljšo in racionalno preskrbo z energijo ter usmeritev k čim večji samooskrbi tako gospodinjstev kot gospodarstva, še posebej tudi javnega sektorja na Gorenjskem. 

LEAG vabi vse zainteresirane obrtnike in podjetnike s področja energetike k sodelovanju z možnostjo najema stojnice na sejmu. Prijave za najem stojnice LEAG zbira do 14. septembra na telefonu 059 92 49 74, kontaktna oseba je Tadeja Vodnik

Vabilo

Program

»» Arhiv

anketa

petek, 30. maj 2014

Ali ste kdaj koristili subvencije Eko sklada?
Arhiv anket

EMA

MO Kranj

Napaja nas modra energija