LEAG
- Lokalna energetska agencija Gorenjske
Slovenski trg 1, 4000 Kranj
Tel: 059 92 49 74
e-mail: info@leag.si

novice

ponedeljek, 1. okt 2018

Predstavitev Akcijskega načrta za energetsko prenovo stavb - BUILD2LC

V okviru projekta BUILD2LC Intereg Europe sta Lokalna energetska agencija Gorenjske (LEAG) in Agencija za prestrukturiranje energetike (ApE) predstavila Akcijski načrt za energetsko prenovo stavb oziroma predlog, kako bi lahko v Sloveniji izboljšali energetsko prenovo stavb. več o tem

petek, 31. avg 2018

Kranj z novimi postajami za električna kolesa

Sistem KRsKOLESOM ima pet novih postaj, Kranj pa ima po novem tudi največji elektrificiran sistem  za izposojo koles v državi.
več o tem

ponedeljek, 2. jul 2018

3. mesto za primer dobre prakse - System Dominum

Primer dobre prakse na projektu BUILD2LC, System Dominum, ki ga je predlagala Lokalna energetska agencija Gorenjske (LEAG), je na tekmovanju primerov dobrih praks projektov Interreg Europe osvojil tretje mesto. Projekt ima velik potencial v evropskem okolju, saj so zanimanje zanj že pokazali Španci in drugi projektni partnerji.

več o tem

sreda, 14. mar 2018

S projektom BUILD2LC do hitrejše in učinkovitejše energetske prenove stavb

Ljubljana, 13.3. - 14.3. 2018več o tem

torek, 24. okt 2017

MODER - Napredna energetska prenova sosesk

DELAVNICAveč o tem

prijava na novice


Želiš prejemati aktualna obvestila na svoj e-naslov?
Prijavi se!
rotatorrotatorrotatorrotatorrotator

En.občina 012

Energetika.NET letos tretje leto zapored organizira zaključni dogodek (seminar) in razglasitev zmagovalnih občin natečaja En.občina 012. Letošnje leto bodo zaključni dogodek izvedli v petek, 19. oktobra 2012 v avditoriju Portorož, na ta dan pa bodo razglasili tudi zmagovalne občine letošnjega natečaja.  


Na dogodku bodo tudi sicer predstavili kako delujejo nekatere občine na področju energetske učinkovitosti, prav tako bodo spregovorili o možnostih financiranja energetskih projektov lokalih skupnosti. Naj omenimo, da bo letošnji dogodek prvič brezplačen za vse udeležence, saj želijo informacije in dostopnost tovrstnih informacij še bolj približati predstavnikom lokalnih skupnosti. 

Udeležba na dogodku En.občina 012 (19. oktober 2012) je BREZPLAČNA, vendar pa so obvezne prijave preko spletnega obrazca (zavihek prijavnica).

»» Arhiv

anketa

petek, 30. maj 2014

Ali ste kdaj koristili subvencije Eko sklada?
Arhiv anket

EMA

MO Kranj

Napaja nas modra energija