LEAG
- Lokalna energetska agencija Gorenjske
Slovenski trg 1, 4000 Kranj
Tel: 059 92 49 74
e-mail: info@leag.si

novice

sreda, 14. mar 2018

S projektom BUILD2LC do hitrejše in učinkovitejše energetske prenove stavb

Ljubljana, 13.3. - 14.3. 2018več o tem

torek, 24. okt 2017

MODER - Napredna energetska prenova sosesk

DELAVNICAveč o tem

torek, 26. sep 2017

ZERO - zmanjšanje energetske revščine občanov


V okviru mreže ENSVET opravljajo svetovalci tudi specifično dejavnost, ki se imenuje zmanjšanje energetske revščine občanov, na kratko ZERO. To storitev opravljajo v sodelovanju s centri za socialno delo.
več o tem

petek, 22. sep 2017

BUILD2LC - Za boljše in učinkovitejše energetske prenove

V četrtek, 21. septembra, je Lokalna energetska agencija Gorenjske organizirala tretji delovni sestanek delovne skupine BUILD2LC.
več o tem

sreda, 21. jun 2017

Zmanjševanje energetske revščine in izboljšanje zdravja - BUILD2LC

V okviru evropskega projekta BUILD2LC so se predstavniki Lokalne energetske Gorenjske, Eko sklada in Ministrstva za infrastrukturo, udeležili evropske konference na temo energetske revščine. Konferenca je potekala 13. junija v mestu Gloucester, Velika Britanija, kjer je dogodek gostila Energetska agencija Severn Wye.več o tem

prijava na novice


Želiš prejemati aktualna obvestila na svoj e-naslov?
Prijavi se!
rotatorrotatorrotatorrotatorrotator

En.občina 012

Energetika.NET letos tretje leto zapored organizira zaključni dogodek (seminar) in razglasitev zmagovalnih občin natečaja En.občina 012. Letošnje leto bodo zaključni dogodek izvedli v petek, 19. oktobra 2012 v avditoriju Portorož, na ta dan pa bodo razglasili tudi zmagovalne občine letošnjega natečaja.  


Na dogodku bodo tudi sicer predstavili kako delujejo nekatere občine na področju energetske učinkovitosti, prav tako bodo spregovorili o možnostih financiranja energetskih projektov lokalih skupnosti. Naj omenimo, da bo letošnji dogodek prvič brezplačen za vse udeležence, saj želijo informacije in dostopnost tovrstnih informacij še bolj približati predstavnikom lokalnih skupnosti. 

Udeležba na dogodku En.občina 012 (19. oktober 2012) je BREZPLAČNA, vendar pa so obvezne prijave preko spletnega obrazca (zavihek prijavnica).

»» Arhiv

anketa

petek, 30. maj 2014

Ali ste kdaj koristili subvencije Eko sklada?
Arhiv anket

EMA

MO Kranj

Napaja nas modra energija