LEAG
- Lokalna energetska agencija Gorenjske
Slovenski trg 1, 4000 Kranj
Tel: 059 92 49 74
e-mail: info@leag.si

novice

ponedeljek, 1. okt 2018

Predstavitev Akcijskega načrta za energetsko prenovo stavb - BUILD2LC

V okviru projekta BUILD2LC Intereg Europe sta Lokalna energetska agencija Gorenjske (LEAG) in Agencija za prestrukturiranje energetike (ApE) predstavila Akcijski načrt za energetsko prenovo stavb oziroma predlog, kako bi lahko v Sloveniji izboljšali energetsko prenovo stavb. več o tem

petek, 31. avg 2018

Kranj z novimi postajami za električna kolesa

Sistem KRsKOLESOM ima pet novih postaj, Kranj pa ima po novem tudi največji elektrificiran sistem  za izposojo koles v državi.
več o tem

ponedeljek, 2. jul 2018

3. mesto za primer dobre prakse - System Dominum

Primer dobre prakse na projektu BUILD2LC, System Dominum, ki ga je predlagala Lokalna energetska agencija Gorenjske (LEAG), je na tekmovanju primerov dobrih praks projektov Interreg Europe osvojil tretje mesto. Projekt ima velik potencial v evropskem okolju, saj so zanimanje zanj že pokazali Španci in drugi projektni partnerji.

več o tem

sreda, 14. mar 2018

S projektom BUILD2LC do hitrejše in učinkovitejše energetske prenove stavb

Ljubljana, 13.3. - 14.3. 2018več o tem

torek, 24. okt 2017

MODER - Napredna energetska prenova sosesk

DELAVNICAveč o tem

prijava na novice


Želiš prejemati aktualna obvestila na svoj e-naslov?
Prijavi se!
rotatorrotatorrotatorrotatorrotator

3. Forum o obnovljivih virih in učinkoviti rabi energije

Forum o obnovljivih virih in učinkoviti rabi energije


3. Forum o obnovljivih virih in učinkoviti rabi energije je tradicionalni dogodek, ki ga skupina Elektro Gorenjska prireja vsake tri leta.

Forum je odlična priložnost za predstavitev novih tehničnih idej in projektov na področju fotovoltaike, hidroproizvodnje in učinkovite rabe energije tudi s primeri dobrih praks. Hkrati je dogodek tudi priložnost, da se k večji izrabi obnovljivih virov energije in k učinkoviti rabi energentov spodbudi vse prisotne na Forumu.

3. Forum o obnovljivih virih in učinkoviti rabi energije bo 20. marca 2013, v Hotelu Park na Bledu, Cesta svobode 15.

Glavni cilj dogodka je spodbuditi predstavnike javnih ustanov in podjetij k izvedbi ukrepov na področju izrabe obnovljivih virov in učinkovitejše rabe energije v podjetju.

Z različnimi ukrepi je možno ustvariti energetske prihranke ter izkoristiti potenciale obstoječih objektov. Med vse bolj zanimivimi možnostmi sodelovanja med partnerji so pogodbene oblike zagotavljanja prihrankov, ki prinašajo koristi tako investitorju na eni strani, kot naročniku na drugi strani.

Projekt je sofinanciran v okviru Petrolovega Programa velikih zavezancev za zagotavljanje prihrankov energije pri končnih odjemalcih.

Povezava»» Arhiv

anketa

petek, 30. maj 2014

Ali ste kdaj koristili subvencije Eko sklada?
Arhiv anket

EMA

MO Kranj

Napaja nas modra energija