LEAG
- Lokalna energetska agencija Gorenjske
Slovenski trg 1, 4000 Kranj
Tel: 059 92 49 74
e-mail: info@leag.si

novice

petek, 14. jun 2019

Energetsko najbolj prodorne občine leta 2019 so Poljčane, Bled in Ljubljana

V Ljubljani so danes na konferenci En.občina & En.management 019 razglasili energetsko najbolj prodorne občine v Sloveniji. V kategoriji malih občin je zmagala Občina Poljčane, v kategoriji srednje velikih Občina Bled, v kategoriji mestnih občin pa Mestna občina Ljubljana.

več o tem

sreda, 3. apr 2019

Vabilo

Konferenca

ENERGETSKO-PODNEBNO NAČRTOVANJE NA REGIONALNI IN LOKALNI RAVNI

 ter 10 let Lokalne energetske agencije Gorenjske (LEAG)

 10. 4. 2019, Knauf Insulation Experience Center, Škofja Loka

 

več o tem

torek, 2. apr 2019

LEAG participated at SMART_watch project Interreg Central Europe

More than 50 representatives of the Regional Observatories - business support institutions - gathered in Kapfenberg (Austria) to discuss regional innovations and joint plans for the future.

več o tem

četrtek, 22. nov 2018

Anketa za INOVATIVNA ZELENA mala in srednja podjetja

V imenu Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije vas naprošamo za izpolnitev ankete s katero želijo pridobiti mnenje čim več slovenskih podjetij. Namen ankete je ugotoviti možne rešitve za izzive financiranja inovacij za podjetja zelenih sektorjev in oblikovati posebno podporno orodje, ki bo prilagojeno potrebam in značilnostim MSP, kar bo pomagalo pri dostop do sredstev in izboljšanje uspeha vlog za financiranje v 9 državah. Spletna anketa je prevedena v slovenščino, potreben čas za izpolnitev je 10 minut.več o tem

ponedeljek, 1. okt 2018

Predstavitev Akcijskega načrta za energetsko prenovo stavb - BUILD2LC

V okviru projekta BUILD2LC Intereg Europe sta Lokalna energetska agencija Gorenjske (LEAG) in Agencija za prestrukturiranje energetike (ApE) predstavila Akcijski načrt za energetsko prenovo stavb oziroma predlog, kako bi lahko v Sloveniji izboljšali energetsko prenovo stavb. več o tem

prijava na novice


Želiš prejemati aktualna obvestila na svoj e-naslov?
Prijavi se!
rotatorrotatorrotatorrotatorrotator

3. Forum o obnovljivih virih in učinkoviti rabi energije

Forum o obnovljivih virih in učinkoviti rabi energije


3. Forum o obnovljivih virih in učinkoviti rabi energije je tradicionalni dogodek, ki ga skupina Elektro Gorenjska prireja vsake tri leta.

Forum je odlična priložnost za predstavitev novih tehničnih idej in projektov na področju fotovoltaike, hidroproizvodnje in učinkovite rabe energije tudi s primeri dobrih praks. Hkrati je dogodek tudi priložnost, da se k večji izrabi obnovljivih virov energije in k učinkoviti rabi energentov spodbudi vse prisotne na Forumu.

3. Forum o obnovljivih virih in učinkoviti rabi energije bo 20. marca 2013, v Hotelu Park na Bledu, Cesta svobode 15.

Glavni cilj dogodka je spodbuditi predstavnike javnih ustanov in podjetij k izvedbi ukrepov na področju izrabe obnovljivih virov in učinkovitejše rabe energije v podjetju.

Z različnimi ukrepi je možno ustvariti energetske prihranke ter izkoristiti potenciale obstoječih objektov. Med vse bolj zanimivimi možnostmi sodelovanja med partnerji so pogodbene oblike zagotavljanja prihrankov, ki prinašajo koristi tako investitorju na eni strani, kot naročniku na drugi strani.

Projekt je sofinanciran v okviru Petrolovega Programa velikih zavezancev za zagotavljanje prihrankov energije pri končnih odjemalcih.

Povezava»» Arhiv

anketa

ponedeljek, 5. nov 2018

Ali ste kdaj koristili subvencije Eko sklada?
Arhiv anket

EMA

MO Kranj

Napaja nas modra energija