LEAG
- Lokalna energetska agencija Gorenjske
Slovenski trg 1, 4000 Kranj
Tel: 059 92 49 74
e-mail: info@leag.si

novice

četrtek, 22. nov 2018

Anketa za INOVATIVNA ZELENA mala in srednja podjetja

V imenu Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije vas naprošamo za izpolnitev ankete s katero želijo pridobiti mnenje čim več slovenskih podjetij. Namen ankete je ugotoviti možne rešitve za izzive financiranja inovacij za podjetja zelenih sektorjev in oblikovati posebno podporno orodje, ki bo prilagojeno potrebam in značilnostim MSP, kar bo pomagalo pri dostop do sredstev in izboljšanje uspeha vlog za financiranje v 9 državah. Spletna anketa je prevedena v slovenščino, potreben čas za izpolnitev je 10 minut.več o tem

ponedeljek, 1. okt 2018

Predstavitev Akcijskega načrta za energetsko prenovo stavb - BUILD2LC

V okviru projekta BUILD2LC Intereg Europe sta Lokalna energetska agencija Gorenjske (LEAG) in Agencija za prestrukturiranje energetike (ApE) predstavila Akcijski načrt za energetsko prenovo stavb oziroma predlog, kako bi lahko v Sloveniji izboljšali energetsko prenovo stavb. več o tem

petek, 31. avg 2018

Kranj z novimi postajami za električna kolesa

Sistem KRsKOLESOM ima pet novih postaj, Kranj pa ima po novem tudi največji elektrificiran sistem  za izposojo koles v državi.
več o tem

ponedeljek, 2. jul 2018

3. mesto za primer dobre prakse - System Dominum

Primer dobre prakse na projektu BUILD2LC, System Dominum, ki ga je predlagala Lokalna energetska agencija Gorenjske (LEAG), je na tekmovanju primerov dobrih praks projektov Interreg Europe osvojil tretje mesto. Projekt ima velik potencial v evropskem okolju, saj so zanimanje zanj že pokazali Španci in drugi projektni partnerji.

več o tem

sreda, 14. mar 2018

S projektom BUILD2LC do hitrejše in učinkovitejše energetske prenove stavb

Ljubljana, 13.3. - 14.3. 2018več o tem

prijava na novice


Želiš prejemati aktualna obvestila na svoj e-naslov?
Prijavi se!
rotatorrotatorrotatorrotatorrotator

ENSVET - Tržič: Toplotne črpalke za ogrevanje - uporaba v praksi

V sredo 20. marca vas vabimo na predavanje o uporabi toplotnih črpalk v praksi.
Predavanje bo potekalo v sredo 20. marca ob 17 uri v veliki sejni sobi občine Tržič. 

Vgradnja toplotnih črpalk za ogrevanje in/ali pripravo tople vode spada med ukrepe učinkovite rabe energije, zato vgradnjo podpira tudi država, ki občanom omogoča, da se prijavijo na javni razpis in v primeru vgradnje toplotne črpalke pridobijo nepovratno finančno spodbudo.

Več informacij o učinkoviti rabi energije, rabi obnovljivih virov energije in pridobitvi finančnih spodbud lahko dobite v energetsko svetovalni mreži ENSVET (www.ensvet.si) oziroma v Energetsko svetovalni pisarni na občini Tržič, ki deluje vsako sredo od 15. do 17. ure, za obisk se predhodno dogovorite po telefonu 04  59 71 552 ali se naročite preko spletne strani http://www.trzic.si/esp.aspx (naročanje na brezplačno svetovanje).

Organizator: Energetska svetovalna pisarna Tržič

»» Arhiv

anketa

ponedeljek, 5. nov 2018

Ali ste kdaj koristili subvencije Eko sklada?
Arhiv anket

EMA

MO Kranj

Napaja nas modra energija