LEAG
- Lokalna energetska agencija Gorenjske
Slovenski trg 1, 4000 Kranj
Tel: 059 92 49 74
e-mail: info@leag.si

novice

petek, 14. jun 2019

Energetsko najbolj prodorne občine leta 2019 so Poljčane, Bled in Ljubljana

V Ljubljani so danes na konferenci En.občina & En.management 019 razglasili energetsko najbolj prodorne občine v Sloveniji. V kategoriji malih občin je zmagala Občina Poljčane, v kategoriji srednje velikih Občina Bled, v kategoriji mestnih občin pa Mestna občina Ljubljana.

več o tem

sreda, 3. apr 2019

Vabilo

Konferenca

ENERGETSKO-PODNEBNO NAČRTOVANJE NA REGIONALNI IN LOKALNI RAVNI

 ter 10 let Lokalne energetske agencije Gorenjske (LEAG)

 10. 4. 2019, Knauf Insulation Experience Center, Škofja Loka

 

več o tem

torek, 2. apr 2019

LEAG participated at SMART_watch project Interreg Central Europe

More than 50 representatives of the Regional Observatories - business support institutions - gathered in Kapfenberg (Austria) to discuss regional innovations and joint plans for the future.

več o tem

četrtek, 22. nov 2018

Anketa za INOVATIVNA ZELENA mala in srednja podjetja

V imenu Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije vas naprošamo za izpolnitev ankete s katero želijo pridobiti mnenje čim več slovenskih podjetij. Namen ankete je ugotoviti možne rešitve za izzive financiranja inovacij za podjetja zelenih sektorjev in oblikovati posebno podporno orodje, ki bo prilagojeno potrebam in značilnostim MSP, kar bo pomagalo pri dostop do sredstev in izboljšanje uspeha vlog za financiranje v 9 državah. Spletna anketa je prevedena v slovenščino, potreben čas za izpolnitev je 10 minut.več o tem

ponedeljek, 1. okt 2018

Predstavitev Akcijskega načrta za energetsko prenovo stavb - BUILD2LC

V okviru projekta BUILD2LC Intereg Europe sta Lokalna energetska agencija Gorenjske (LEAG) in Agencija za prestrukturiranje energetike (ApE) predstavila Akcijski načrt za energetsko prenovo stavb oziroma predlog, kako bi lahko v Sloveniji izboljšali energetsko prenovo stavb. več o tem

prijava na novice


Želiš prejemati aktualna obvestila na svoj e-naslov?
Prijavi se!
rotatorrotatorrotatorrotatorrotator

Svetovanje

Svetovanje opravlja svetovalna služba ENSVET.

ENSVET je strokovna in neodvisna svetovalna služba za svetovanje in pomoč občanom pri izvajanju ukrepov učinkovite rabe energije, kar pripomore k zmanjšanju stroškov za energijo, izboljšanju bivalnih razmer in varovanju okolja.

Projekt ENSVET deluje v okviru Sektorja za aktivnosti učinkovite rabe in obnovljivih virov energije v sklopu Ministrstva za gospodarstvo RS, Direktorat za energijo. 

Kje in kdaj deluje?

MO Kranj

Energetska svetovalna pisarna deluje v prostorih Mestne občine Kranj, v 1. nadstropju, pisarna št. 138, vsako sredo od 15.30 do 17.00, v mesecu maju bo pisarna izjemoma poslovala v pisarni številka 190, v 2. nadstropju Mestne občine Kranj. 

Za svetovanje je obvezna predhodna prijava na telefonski številki 04/23 73 121 (vsak dan od 8h do 14h).


Občina Tržič

Lokacija in uradne ure
Energetsko svetovalna pisarna deluje v prostorih Občine Tržič na Trgu svobode 18 v Tržiču. Pisarna svetovalca je v prvem nadstropju občine v sobi št. 114. 

Uradne ure so vsako delovno sredo od 15:30 do 17:00. Občani, ki se želijo oglasiti v energetski svetovalni pisarni, se predhodno naročijo za obisk v sprejemni pisarni Občine, po telefonu na št.: 04/59 71 552 ali preko spletne strani s pomočjo elektronske pošte.

Energetski svetovalec
Pooblastilo za energetsko svetovanje za področje zgradb in gospodinjstev izdaja Ministrstvo za okolje in prostor. Pooblastilo za svetovanje in vodenje Energetsko svetovalne pisarne Tržič ima mag. Samo Cotelj.


Svetovanje je za občane BREZPLAČNO!

anketa

ponedeljek, 5. nov 2018

Ali ste kdaj koristili subvencije Eko sklada?
Arhiv anket

EMA

MO Kranj

Napaja nas modra energija