LEAG
- Lokalna energetska agencija Gorenjske
Slovenski trg 1, 4000 Kranj
Tel: 059 92 49 74
e-mail: info@leag.si

novice

ponedeljek, 1. okt 2018

Predstavitev Akcijskega načrta za energetsko prenovo stavb - BUILD2LC

V okviru projekta BUILD2LC Intereg Europe sta Lokalna energetska agencija Gorenjske (LEAG) in Agencija za prestrukturiranje energetike (ApE) predstavila Akcijski načrt za energetsko prenovo stavb oziroma predlog, kako bi lahko v Sloveniji izboljšali energetsko prenovo stavb. več o tem

petek, 31. avg 2018

Kranj z novimi postajami za električna kolesa

Sistem KRsKOLESOM ima pet novih postaj, Kranj pa ima po novem tudi največji elektrificiran sistem  za izposojo koles v državi.
več o tem

ponedeljek, 2. jul 2018

3. mesto za primer dobre prakse - System Dominum

Primer dobre prakse na projektu BUILD2LC, System Dominum, ki ga je predlagala Lokalna energetska agencija Gorenjske (LEAG), je na tekmovanju primerov dobrih praks projektov Interreg Europe osvojil tretje mesto. Projekt ima velik potencial v evropskem okolju, saj so zanimanje zanj že pokazali Španci in drugi projektni partnerji.

več o tem

sreda, 14. mar 2018

S projektom BUILD2LC do hitrejše in učinkovitejše energetske prenove stavb

Ljubljana, 13.3. - 14.3. 2018več o tem

torek, 24. okt 2017

MODER - Napredna energetska prenova sosesk

DELAVNICAveč o tem

prijava na novice


Želiš prejemati aktualna obvestila na svoj e-naslov?
Prijavi se!
rotatorrotatorrotatorrotatorrotator

Svetovanje

Svetovanje opravlja svetovalna služba ENSVET.

ENSVET je strokovna in neodvisna svetovalna služba za svetovanje in pomoč občanom pri izvajanju ukrepov učinkovite rabe energije, kar pripomore k zmanjšanju stroškov za energijo, izboljšanju bivalnih razmer in varovanju okolja.

Projekt ENSVET deluje v okviru Sektorja za aktivnosti učinkovite rabe in obnovljivih virov energije v sklopu Ministrstva za gospodarstvo RS, Direktorat za energijo. 

Kje in kdaj deluje?

MO Kranj

Energetska svetovalna pisarna deluje v prostorih Mestne občine Kranj, v 1. nadstropju, pisarna št. 138, vsako sredo od 15.30 do 17.00, v mesecu maju bo pisarna izjemoma poslovala v pisarni številka 190, v 2. nadstropju Mestne občine Kranj. 

Za svetovanje je obvezna predhodna prijava na telefonski številki 04/23 73 121 (vsak dan od 8h do 14h).


Občina Tržič

Lokacija in uradne ure
Energetsko svetovalna pisarna deluje v prostorih Občine Tržič na Trgu svobode 18 v Tržiču. Pisarna svetovalca je v prvem nadstropju občine v sobi št. 114. 

Uradne ure so vsako delovno sredo od 15:30 do 17:00. Občani, ki se želijo oglasiti v energetski svetovalni pisarni, se predhodno naročijo za obisk v sprejemni pisarni Občine, po telefonu na št.: 04/59 71 552 ali preko spletne strani s pomočjo elektronske pošte.

Energetski svetovalec
Pooblastilo za energetsko svetovanje za področje zgradb in gospodinjstev izdaja Ministrstvo za okolje in prostor. Pooblastilo za svetovanje in vodenje Energetsko svetovalne pisarne Tržič ima mag. Samo Cotelj.


Svetovanje je za občane BREZPLAČNO!

anketa

petek, 30. maj 2014

Ali ste kdaj koristili subvencije Eko sklada?
Arhiv anket

EMA

MO Kranj

Napaja nas modra energija