Po brezplačen nasvet o rabi obnovljivih virov energije

  • Post author:
  • Post category:Aktualno

Odslej imamo tudi v Kranju Borzenovo Kontaktno točko za spodbujanje rabe obnovljivih virov energije, ki deluje v prostorih Lokalne energetske agencije Gorenjske na Stari cesti 5. V svetovalni pisarni bodo zainteresiranim na voljo naši strokovnjaki, ki jim bodo brezplačno svetovali med drugim glede nakupa naprav za proizvodnjo in/ali hranjenje električne energije iz obnovljivih virov, o izvedbi  projekta, postopkih pridobivanja vseh potrebnih soglasij in dovoljenj.

Svetovalna pisarna za investicije v obnovljive vire energije

V prostorih Lokalne energetske agencije Gorenjske odslej deluje svetovalna pisarna Borzenove kontaktne točke za spodbujanje rabe obnovljivih virov energije. Na brezplačna svetovanja v okviru kontaktne točke za spodbujanje rabe obnovljivih virov se lahko prijavijo vsi, ki načrtujejo postavitev naprave za proizvodnjo in/ali hranjenje električne energije iz obnovljivih virov in potrebujejo podporo pri izvedbi projekta oziroma usmerjanje v postopkih pridobivanja vseh potrebnih soglasij in dovoljenj.

Svetovalna pisarna za investicije v obnovljive vire energije v Kranju

Vstopna točka za prijavo na svetovanje je spletni portal kontaktne točke, na katerem so objavljene tudi vse lokacije in delovni časi svetovalnih pisarn ter druge uporabne informacije za vse, ki načrtujete izvedbo projekta za prihodnjo rabo obnovljivih virov energije.

Borzenova kontaktna točka v Kranju: LEAG

Kranjski svetovalci kontaktne točke OVE (obnovljivi viri energije, op. p.) nudijo pomoč tudi v primeru, da je projekt že v teku, a je zaradi kakšnega od nujnih postopkov zastal. Prav tako lahko s svetovalcem preverite, kateri so za vaš projekt nujni postopki in kako vam jih lahko svetovalec pomaga čim hitreje izvesti.

Svetovalci v kranjski Borzenovi Kontaktni točki

Za prijavo na svetovanje obiščite spletni portal kontaktne točke in se s projektom, ki spodbuja rabo obnovljivih virov energije, prijavite za brezplačno svetovanje.