Tretje srečanje projektnih partnerjev TRECE

V okviru programa Erasmus+ se je na spletu zbral konzorcij partnerjev projekta TRECE iz Španije, Romunije, Grčije, Bolgarije in Slovenije.

Tretje uradno spletno srečanje projekta TRECE (USPOSABLJANJE ZA OPOLNOMOČENJE ENERGETSKIH POTROŠNIKOV) je koordinirala Elena Carmela Tylko, vodja projekta TRECE iz podjetje SGS iz Španije.

Spletno srečanje je potekalo 22. in 23. marca 2021.SGS je začel sestanek s pregledom že izvedenih aktivnosti projekta.

Naslednja točka na agendi je bila ocena vsebine programa usposabljanja, ki so jo zaključili vsi partnerji. Tej aktivnosti bo sledil postopek navzkrižnega preverjanja vsebine e-modulov, da se zagotovi, da se teme ne prekrivajo. Po tej končni evalvaciji bo vsak partner v lokalni jezik prevedel vsakega od šestih modulov, skupaj z navodili za tutorje (v razvoju).

Tretje srečanje projektnih partnerjev TRECE

CRES je predstavil digitalno platformo TRECE MOOC, ki so jo lahko podrobno preizkusili vsi partnerji. Rezultati testiranja in nadaljnjih korakov so bili obravnavani na ločenem srečanju, da bi bil učni proces čim lažji in čim bolj intuitiven.

ENERO, odgovoren za diseminacijo in komunikacijski načrt, je zainteresiranim predstavil cilje izvajanja in prihodnje ukrepe, rezultate v družabnih medijih, predstavitveno gradivo (digitalno in tiskano), sodelovanje s specializiranimi mediji in glasila. Ena izmed tem razprave je bila digitalna brošura projekta, ki je zdaj na voljo za prenos v vseh jezikih konzorcija. Brošura TRECE v slovenskem jeziku je na voljo TUKAJ.

Projektno srečanje projektnih partnerjev bi moralo biti v Kranju, Slovenija. Zaradi izrednih razmer v zvezi s COVID-19 epidemijo, smo se odločili za spletno srečanje.

Srečanja so se iz LEAG-a udeležili: mag. Anton Pogačnik, Črtomir Kurnik in Suzana Krmelj.

Naslednji zaključni projektni sestanek bo v Grčiji, v organizaciji CRES-a.

Več informacij o projektu najdete na naši projektni strani in na uradni strani projekta TRECE.

1.10.2019 – 30.9.2021