Izobraževanje in energetski pregledi v podjetjih

Poraba energije v svetu nenehno narašča. Proti temu trendu se je potrebno boriti tako v zasebnem življenju, v službi in podjetjih. Trenutne razmere, povezane z vojno v Ukrajino, vnašajo veliko negotovosti v poslovanje poglabljajo aktualno krizo visokih cen energentov.

V okviru projekta INNOVEAS smo pripravili in izvedli različna izobraževanja za podjetja. Organizirali smo izobraževanja preko spleta, nekatera podjetja pa smo tudi obiskali, in izobraževanja priredili njihovim zahtevam in željam. V okviru obiskov smo izvedli kratek pregled podjetij.

Z energetskim pregledom, ki ga izvedemo v Lokalni energetski agenciji Gorenjske na lokaciji podjetja predlagamo rešitve s katerimi podjetje izboljša energetsko učinkovitost, zmanjša stroške energije in dobi veliko informacij o delovanju procesov, naprav, skupaj s primeri in nasveti za izvedbo ukrepov.

Vabljeni, da si na naši spletni strani ogledate brezplačno gradivo, ki smo ga pripravili v okviru projekta Innoveas, in tako naredite prve korake k zmanjšanju in izboljšanju stanja v vašem podjetju.

Oglejte si LEAG video “Izobraževanje v podjetjih” v okviru projekta Innoveas.