Vabilo na izobraževanje o energetski učinkovitosti v podjetjih

V okviru projekta Innoveas vas vabimo na brezplačna izobraževanja namenjena malim in srednje velikim podjetjem.

V sodelovanju s strokovnjaki iz Instituta Jožef Stefan smo pripravili program izobraževanj z bistvenimi informacijami o povečanju energetske učinkovitosti v podjetjih.

Vas zanima:

  • kje so možnosti za prihranek energije v vašem podjetju/stavbi,
  • kje pridobiti nepovratna sredstva za izboljšanje energetske učinkovitosti,
  • kako do brezplačnega preliminarnega energetskega pregleda stavbe podjetja.

Video vabilo na delavnico Innoveas.

Priporočljivo je, da se izobraževanja udeležijo še posebej tisti, ki prihajajo iz področja gradbeništva, kemije in prehrane. Izobraževanja bodo zaradi trenutnih razmer potekala preko spleta, tako da se jih lahko udeleži vsak.

Za udeležence izobraževanj nudimo tudi izvedbo brezplačnega preliminarnega energetskega pregleda podjetja, ki bo pokazal pomanjkljivosti in možnosti za izboljšave.

Ta izobraževalni program je velika priložnost za pridobivanje znanja o energiji, izboljšanje energetske učinkovitosti svojega podjetja in zmanjšanje stroškov energije.

Pridružite se nam, delite informacijo in postanite del evropske pobude pri prehodu v trajnostno in energetsko učinkovito družbo!

Program delavnice si oglejte tukaj.

Vabljeni, da si rezervirate vaš dragoceni čas in se udeležite predavanj, ki se bodo pričela v četrtek 4.11.2021 od 9:30 – 13:00 preko aplikacije Microsoft Teams.

Na brezplačno delavnico se prijavite tukaj.

Povezavo do prve delavnice prejmete ob prijavi.